Over mijn Trainingsplan

Het Programma

fitness

FIT WORDEN MET THEO-HERBOTS-GROEPS-FITNESS

FIT WORDEN MET THEO-HERBOTS-GROEPS-FITNESS

Verander je leven

Ik heb de leukste baan in Tienen. Als een gekwalificeerde Fitnesscoach transformeer ik mijn klanten sinds 2000 in fittere, gezondere versies van zichzelf. Laten we samen fit worden.

Opgelet ten gevolge de door COVID19 OPGELEGDE MAATREGELEN, “VOORLOPIG” STOPGEZET

Hoe het begon

Mijn programma is ontstaan uit 40 jaar Oosterse krijgskunsten, zoals Judo, Karate, Aikido en Hakku-Ryu

Elk van deze kunsten heeft zijn specifieke Opwarmingsoefeningen

Bovendien heb ik ook een opleiding Shiatsu genoten

Op het ognblik dat ik door het CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk), werd gevraagd om daar voor de leden een relaxatie-programma uit te werken, heb ik dit met veel genoegen aanvaard.

Ik schrok me echter een bult als ik de eerste les mocht geven.

Daar waar ik altijd gewoon was geweest met jong, fitte, sterke en goed getrainde mensen te werken, zag ik hier alleen Oudere mensen, zwaarlijvige mensen, mensen met allerlei protheses.

Dan begon ik maar met lichte stretching-Oefeningen.

Evenwel na 10′ moest ik stoppen omdat ik zag dat dit voor deze mensen te zwaar werd.

Dan maar ademhalingstechnieken, ook daar moest ik mee stopen omdat sommigen hyperventilatie begonnen te krijgen.

Ik ben evenwel iemand die niet opgeeft en spoedig had ik een programma, waar “IEDEREEN” volgens eigen conditie aan meekon.

Ik heb drie jaar lang, dit programma wekelijks gebracht en iedereen was tevreden en ik heb nooit klachten gehad dat iemand blessures had opgelopen, integendeel.

MAAK KENNIS MET THEO-HERBOTS-GROEPS-FITNESS

Gegarandeerd resultaat

Als een gekwalificeerde en geaccrediteerde trainer laat ik de inwoners van Tienen sinds 2000 stuk voor stuk fitter worden. Of je nu een paar kilo wilt afvallen of spiermassa wilt opbouwen, neem vandaag nog contact met me op en dan gaan we aan de slag!

IETS OVER MIJ

Alles over fitness

Fit worden zou geen straf moeten zijn. Het is een geweldige en krachtige levensstijl die iedereen kan bereiken.

Ik geloof in de focus op de prettige kant van fitness.

En hoewel je af en toe misschien spierpijn zult hebben, zal de hoeveelheid plezier en energie die je ervaart zwaarder wegen dan het ongemak. Ik heb mijn trainingsregime ontwikkeld door met verschillende mensen samen te werken en ik vind het altijd leuk om mijn programma aan nieuwe klanten aan te passen.

Een positieve impact

Ik geloof dat een gezonde levensstijl begint bij een fit lichaam. Het is mijn missie om je fitnessdoelen te bepalen, een programma op te zetten en je door elke training heen te loodsen.

Mijn holistische benadering van fitness en gezondheid zal ervoor zorgen dat je je geweldig voelt en snel resultaten ziet.

Jouw lichaam, zoals jij het wilt

Fit worden zou geen marteling moeten zijn. Hier en daar zal er zeker spierpijn zijn, maar ik geloof dat fit worden vooral leuk moet zijn en niet iets om tegenop te kijken. Ik krijg de kans om levens te veranderen voor de kost, wat niet alleen een voorrecht is, maar ook een bevredigend en lonend gevoel geeft.

Ik help klanten uit Tienen en omgeving sinds 2000 met hun fitnesstraining. Als een volledig gekwalificeerde en geaccrediteerde Fitnesscoach, geloof ik sterk in de positieve voordelen die fitness op alle vlakken van ons leven met zich meebrengt. Ben je klaar voor verandering? Neem contact met me op voor meer informatie.

Volg de berichten

KLIK==>>HIER

%d bloggers liken dit: