Over de Auteur

theo.jpeg

Hoi! Ik ben Theo

Een pleitbezorger en Blogger voor de Geestelijke en Fysische Gezondheid, maar ook Fotograaf

Theo-Herbots-Blogger & Fotografie een nieuwe manier van Bloggen en Fotografie

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots

.

Ik ben een student van het Leven, ik zie de Schoonheid In De Natuur, De Wereld en De mensen om me heen.
Kleine Details en compleet zicht
Zonder het vermogen om een idee of concept te verwezenlijken, zou kunst niet bestaan.

Mijn werk is een constante zoektocht naar de beste manier om de ideeën die ik heb over mezelf en De Wereld waarin ik leef te interpreteren

Ik beperk me niet tot één medium stijl of concept

Inspiratie en ideeën veranderen

Mijn kennis verandert en groeit. Elk stuk dat ik maak is tegelijkertijd een verlengstuk van het verleden , waar ik vandaan kom en wat ik heb geleerd, en een vooruitblik op de Toekomst waar ik heenga

Ik beschouw mezelf niet alleen als een Fotograaf, zoals sommigen Misschien denken als ze naar mijn werk kijken

Ik ben een Schrijver, een Fotograaf, een Kunstenaar, een Internet en Gezondheidsadviseur

Als een bezoeker even stilstaat om een foto, een Fotocolage of een ander werk dat ik heb gemaakt op mijn Blog, te bekijken en erover na te denken, dan ben ik in mijn werk geslaagd

 • MEER OVER MIJN BLOGGEN

 • ZOALS EEN BLOEM DIE OPENBLOEIT

 • THEO-HERBOTS

 • De bron waar je altijd op kunt vertrouwen

 • Welkom bij Theo-Herbots mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content. Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal Theo-Herbots ook jouw eigen passies doen ontbranden.

 • Natuurlijk nieuwsgierig

 • Het wordt ons allemaal verteld: “leef je leven ten volle”. Ik ben bezig om precies dat te doen. Bij Theo-Herbots en Gezondheid kan ik mijn passie kwijt en kan ik mijn trouwe lezers een indruk geven van wat me inspireert in deze gekke wereld. Dus ga er lekker voor zitten en lees rustig verder.

 • Alle nieuwtjes

 • Welkom bij Theo-Herbots , een unieke blog die je rustig kunt verkennen. Theo-Herbots en Gezondheid heeft veel waarde toegevoegd aan mijn leven en ik hou ervan de mogelijkheid te hebben mijn passies en gedachten te delen met mijn trouwe lezers. Lees verder en geniet ervan.

 • OVER

 • Hoor het van mij

 • Jarenlang speelde ik onbewust een behulpzame rol voor bekenden die inspiratie, hulp of advies zochten. In 2000 besloot ik om van die rol mijn professie te maken en er bewust mee bezig te zijn. Ik begon over mijn passies, mijn gedachten en mijn ongebruikelijke gedachtegangen over onze maatschappij te schrijven. Ik heb Theo-Herbots en bloggen opgericht met de missie anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en het is een overweldigend succes geworden.

 • De aard van het beestje

 • Wat is het dat een ieder van ons drijft in deze wereld?

 • Voor mij is het Theo-Herbots en Bloggen. Sinds ik in 2000 als blogger begon, heb ik een gevoel van voldoening gevonden in mijn eigen leven. Ik geniet ervan over mijn passies te schrijven, over wat me interesseert, wat andere mensen interesseert en dit met de wereld te delen. Theo-Herbots en Bloggen wint er elke dag volgers bij en daarmee ook succes

 • HOE HET BEGON

 • Het volledige verhaal

 • Jarenlang ben ik een goede bron geweest voor diegenen die inspiratie, hulp of advies zochten. Ik heb uiteindelijk besloten om die rol ook echt uit te dragen. Ik begon te schrijven over mijn passies, mijn gedachten en nieuwsgierige verwonderingen over onze wereld. Ik begon Theo-Herbots en Bloggen met een missie om anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en ik ben er sinds die tijd mee bezig geweest.

 • Neem de tijd om de blog te verkennen, lees enkele interessante blogs en aarzel niet om contact op te nemen als je samen aan een project wilt werken.

We Do It Right

THEO-HERBOTS-FOTOGRAFIE: AVONTUREN MEE NAAR HUIS BRENGEN

Waar ontdekking nooit stopt

Als fotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Theo-Herbots-Fotografie heet u van harte welkom

Het perfecte plaatje

Als getalenteerde fotograaf heb ik een vaardigheid om het onverwachte uit te beelden en creëert een prachtig verhaal met zijn/haar werk. Of u nu op zoek bent naar een enkele foto of een complete serie; Theo-Herbots-Fotografie kan het allemaal. Neem contact op voor meer informatie

Over mij

Momenten blijvend herinneren

Theo-Herbots-Fotografie is een bekroonde Commerciële fotograaf wiens werk te zien is geweest in een groot aantal winkels en publicaties. Hij/Ze legt zowel de nadruk op de algehele ervaring van de klanten en op het creëren van de perfecte foto.

Ik begon de fotografiereis op jonge leeftijd en besloot dit in 2000 professioneel na te streven. Met fotografie die natuurlijk, ontspannen en prachtig verlicht is, heeft Theo-Herbots-Fotografie een kalme en leuke benadering van elk van zijn projecten

Het verhaal van Theo-Herbots-Fotografie

Een bekwame fotograaf

Met een interesse in technologie en kunst werd fotografie al snel een passie voor mij als toegewijde fotograaf. Ik begon met het fotograferen van familieleden, vrienden en de natuur en ontwikkelde al snel een eigen persoonlijke stijl.

Een beslissing maken over een carrière in de fotografie in 2000 was de eenvoudigste keuze die ik ooit heb gemaakt en ik heb daarna nooit meer teruggekeken.

Ik gebruik de best beschikbare apparatuur en voer vooraf uitvoerig overleg met klanten om een beter inzicht te krijgen in hun visie en voorkeuren. Als u meer te weten wilt komen, neem dan gerust contact op.

Ik heb ondertussen reeds heel wat Internationale fotowedstrijden gewonnen

.

BEKIJK ZE ==>>

%d bloggers liken dit: