OGX: Inspirerende verhalen over gewichtsverlies

OGX en The X-Challenge zijn door ORGANO in het leven geroepen om verandering te motiveren en te inspireren bij diegenen die zich willen inzetten voor een nieuwe, gezondere en evenwichtigere levensstijl. Onze lijn van producten zorgt ervoor dat u de vitale voedingsstoffen krijgt die uw lichaam nodig heeft om uw activiteiten te ondersteunen en uw lichaamsbeheerdoelen te bereiken.

Verbeter Uw conditie met deze Producten

Vandaag willen we enkele van de meest recente getuigenissen en transformatieverhalen delen die we vanaf 2020 hebben ontvangen, zodat u een duwtje in de rug krijgen en een gezondere, veiligere manier kiezen om uw gewichtsverliesdoelen te bereiken.

Scherazade Jackson

“Ik was 369 pond aan het wegen toen ik wat verschrikkelijk nieuws van mijn arts kreeg: Als ik niet in staat ben om af te vallen, zou ik een operatie nodig hebben. Gemotiveerd door de wil om hem ongelijk te tonen, begon ik aan mijn OGX-reis. Mr en Mrs Gaskin, onze lokale Robijnen begonnen uitdagingen aan te gaan met afvallen en ik besloot mee te doen. De shakes zijn zo handig en heerlijk! Mijn favoriete recept is om de OGX Fenix Vanille te mengen met banaan, pindakaas en aardbeien. Tot nu toe ben ik 101 pond afgevallen, ik voel me beter, mijn insulinespiegels zijn in balans en ik kan zoveel meer doen dan voorheen! Ik kan lopen en reizen zonder problemen. Mijn korte termijn doel is nu om de mijlpaal van 185 pond te bereiken en hopelijk in de toekomst op 250 te komen!”.

Carmen Rojas

Ik ben Carmen Rojas en ik begon mijn OGX Journey op 174 pond. Ik deed mee aan de X-Challenge en begon de ORGANO Gourmet Black Coffee en OGX FENIX shakes te drinken, ter vervanging van twee van mijn drie dagelijkse maaltijden. De verandering was verbazingwekkend: ik voel me geweldig, met veel energie en ik heb mijn eetgewoonten veranderd. Nu maak ik betere en gezondere voedingskeuzes, ik sport ook meer.
Tot nu toe ben ik 40 pond afgevallen en ik zit op 134 pond, mijn plan is om te blijven afvallen totdat ik mijn persoonlijke doel van 100 pond
heb bereikt. Deze reis heeft een verandering van binnenuit gemaakt. Ik heb hard gewerkt om mijn doel te bereiken en toch elke dag die motivatie te behouden om mezelf te pushen voor meer.

Rocio Gonzalez

Mijn belangrijkste doel door deel te nemen aan de X-Challenge en OGX te proberen was om gewicht te verliezen en mijn lichaam te versterken. Ik begon meerdere keren per week te sporten en complimenteerde dat met ORGANO’s OGX Shakes, Gourmet Black Coffee en de Red and Green Tea’s. Tot nu toe ben ik 17 pond afgevallen en voel ik de verandering.

Juanita Pacheco

Het is meer dan 2 jaar geleden dat ik deelnam aan de X-Challenge en ik heb meer dan 20 pond verloren en ik begin spiermassa te krijgen. De reis was geweldig: ik heb me minstens 4 dagen per week gecommitteerd aan een consistente trainingsroutine, gezonde eetgewoonten aangevuld met organo’s supplementen, Gourmet Black Coffee en FENIX Shakes. Ik heb het gevoel dat mijn energieniveau beter is, mijn humeur is verbeterd en ik voel me gemotiveerd om dagelijkse uitdagingen en taken aan te gaan.

Het is te doen! En we hopen dat deze getuigenissen je de motivatie geven die je nodig hebt en dat laatste zetje om een definitieve beslissing te nemen om een gezondere, betere levensstijl te kiezen. OGX is er om je te ondersteunen met de X4Ever App en de X-Challenge. Download de app van Google Play of de App Store, deel je voortgang, voor en na foto’s en win ongelooflijke Organo swag.

Over ORGANO™

ORGAN™O, opgericht in 2008 als Organo Gold, is toegewijd aan het brengen van de voordelen van de voedingsrijken van de aarde aan mensen over de hele wereld via zijn premium producten die dagelijks kunnen worden gebruikt om een energiekere en gezondere levensstijl te bereiken.

#WeAreOrgano

Meer informatie op de Website

Vergeet niet om na het inloggen rechtsboven Uw Land en Taal te kiezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: