Fysische Gezondheid | Body-Moving-Theo-H

50 jaar

AAN ERVARING

We hebben de benodigde kennis.

Bekijk meer

 
theo.jpeg

Werk

Met mij

Decorative graphic

 

underline2-01.svgDecorative graphic

 

Theo-Herbots-Gezondheidsconsulent en Fitness-Coach

Als gecertificeerd Gezondheidsconsulent en Fitness-Coach sinds 2000, heb ik geleerd dat elk moment met twijfel, angst of druk kan worden gebruikt als katalysator voor een nieuwe start.

Uw weg naar optimale gezondheid begint hier.

.


Persoonlijke trainer

Bent u klaar voor verandering?

Als uw Gezondheidsconsulent en Fitness-Coach bied ik uitgebreide diensten aan om u te begeleiden en u het vertrouwen en de hulp te geven die u nodig heeft om uw uitdagingen te overwinnen. Sinds 2000 werk ik met klanten om een goede gezondheid en balans te bereiken in alle aspecten van het leven.

Neem contact op voor meer informatie en zet een grote stap vooruit in uw gezondheid en welzijn.

.


Gecertificeerd Gezondheidsconsulent en Fitness-Coach

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik anderen wilde helpen. Na verschillende carrières te hebben verkend, vond ik eindelijk mijn roeping toen ik gecertificeerd Gezondheidsconsulent werd in 2000 en sindsdien heb ik niet meer achterom gekeken.

Ik bied een uitgebreide reeks diensten om uw zelfvertrouwen te vergroten en ondersteuning te bieden bij het navigeren door uw gezondheids- en welzijnsproblemen. Daarbij werk ik nauw samen met klanten om meetbare resultaten te behalen. Bekijk mijn diensten en neem contact op als u interesse heeft om met mij samen te werken.’


Voedingscoach

Het hele verhaal

De belangrijkste drijfveer achter Theo-Herbots-Voedingsdeskundige en Fitness-Coach is een diep verlangen om personen op lange termijn te helpen in het bereiken van hun doel voor hun dieet en voeding.

Of je nu hulp nodig hebt bij gewichtsverlies, sportvoeding of ziektepreventie, elke klant wordt individueel geëvalueerd en voorzien van een goed onderzocht en uitgebreid plan, zodat ze dat de rest van hun leven kunnen volgen.

Het wachten is voorbij!

 

Body-Moving-Theo-Herbots biedt nu al zijn wekelijkse lessen online aan!

We willen je naar het volgende niveau van fitness brengen in het comfort van uw eigen huis.

Mis de kans niet om op al uw apparaten een persoonlijke training op maat te krijgen

.Body-Moving-Theo-Herbots

Geef je lichaam de beste vorm

Train met de besteTrending fitnesslessen

Kies je favoriete klas en begin nu

Onthouden, de enige slechte training is degene die je niet hebt gedaan!

Fitness is geen bestemming …Het is een manier van leven!

Zorg voor uw lichaam door regelmatig te sporten.

Onthoud dat het het enige lichaam is dat je hebt!

.


theo.jpeg

Hoi! Ik ben Theo

Een pleitbezorger en Blogger voor de Geestelijke en Fysische Gezondheid maar ook een Fervent-Fotograaf

WELKOM!

Ik ben Theo-Herbots-Gezondheidsconsulent

Als gecertificeerd Gezondheidsconsulent is het mijn doel om u bij uw specifieke welzijnsdoelen te helpen.

Samen verleggen we grenzen en komen we tot een persoonlijke aanpak die speciaal voor u is ontworpen.

Theo-Herbots-Gezondheidsconsulent

Als gecertificeerd Gezondheidsconsulent sinds 2000, heb ik geleerd dat elk moment met twijfel, angst of druk kan worden gebruikt als katalysator voor een nieuwe start.

Uw weg naar optimale gezondheid begint hier.

CITAAT Voltaire

“Artsen stoppen medicijnen waarvan ze weinig weten, in lichamen waarvan ze minder weten, voor ziekten waarvan ze helemaal niets weten.”

Voltaire

Wij doen het anders !!!!

MIJN VERHAAL

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik anderen wilde helpen. Na verschillende carrières te hebben verkend, vond ik eindelijk mijn roeping toen ik gecertificeerd Gezondheidsconsulent werd in 2000 en sindsdien heb ik niet meer achterom gekeken.

Ik bied een uitgebreide reeks diensten om uw zelfvertrouwen te vergroten en ondersteuning te bieden bij het navigeren door uw gezondheids- en welzijnsproblemen. Daarbij werk ik nauw samen met klanten om meetbare resultaten te behalen. Bekijk mijn diensten en neem contact op als u interesse heeft om met mij samen te werken.

ALLES OVER MIJ

Ik snap wat u doormaakt

Sinds 2000 is het mijn missie om klanten te helpen en ze in staat te stellen hun meest uitdagende obstakels te overwinnen en een gelukkiger en gezondere levensstijl te gaan leiden. Door mijn uitgebreide ervaring ben ik volledig toegerust om u te begeleiden, ondersteunen en assisteren bij het opbouwen van het leven dat u verdient.

Als gecertificeerd Gezondheidsconsulent streef ik ernaar een balans in het leven te creëren die prioriteit geeft aan uw welzijn. Het is tijd om uw lichaam en ziel weer te koesteren — omarm de gezondheid!

.

Hoi! Ik ben Theo 

Een pleitbezorger en Blogger voor de Geestelijke en Fysische Gezondheid maar ook een Fervent-Fotograaf

OVER DEZE BLOG

Wat je moet weten

Ik geloof dat je alles dat je in huis hebt moet gebruiken als je wilt gedijen in de gekke wereld van vandaag; je persoonlijkheid, je gevoel voor humor en vooral je hart. Al deze elementen hebben ervoor gezorgd dat ik Theo-Herbots-Gezondheid-Blogger heb opgezet in 2000. Sindsdien is de blog gaan groeien en heeft het snel een loyale achterban opgebouwd. Ik wil je vragen om mijn site te verkennen, over mijn passies te leren en ook te verkennen wat jou enthousiast maakt en interesseert.

ONTDEK THEO-HERBOTS-GEZONDHEID-BLOGGER

Natuurlijk nieuwsgierig

Het wordt ons allemaal verteld: “leef je leven ten volle”. Ik ben bezig om precies dat te doen. Bij Theo-Herbots-Gezondheid-Blogger kan ik mijn passie kwijt en kan ik mijn trouwe lezers een indruk geven van wat me inspireert in deze gekke wereld. Dus ga er lekker voor zitten en lees rustig verder.

THEO-HERBOTS-GEZONDHEID-BLOGGER

De bron waar je altijd op kunt vertrouwen

De bron waar je altijd op kunt vertrouwen

Welkom bij Theo-Herbots-Gezondheid-Blogger, mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content. Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal Theo-Herbots-Gezondheid-Blogger ook jouw eigen passies doen ontbranden.

ALLE INFORMATIE

De aard van het beestje

Ik geloof dat je alles dat je in huis hebt moet gebruiken als je je goed wilt ontwikkelen in de gekke wereld van vandaag de dag; je persoonlijkheid, je gevoel voor humor en vooral je hart. Al deze elementen zorgden ervoor dat ik Theo-Herbots-Gezondheid-Blogger ben begonnen.Sinds ik dit project lanceerde, bloeit de blog en heeft hij snel een trouwe aanhang van fans opgebouwd. Om te zien wat ik heb gedaan kun je mijn website bekijken. Je leert over mijn passies en kunt ontdekken wat jou ook enthousiasmeert en interesseert.

HOE HET BEGON

Het volledige verhaal

Wat is het dat een ieder van ons drijft in deze wereld? Voor mij is het Theo-Herbots-Gezondheid-Blogger. Sinds ik in 2000 als blogger begon, heb ik een gevoel van voldoening gevonden in mijn eigen leven. Ik geniet ervan over mijn passies te schrijven, over wat me interesseert, wat andere mensen interesseert en dit met de wereld te delen. Theo-Herbots-Gezondheid-Blogger wint er elke dag volgers bij en daarmee ook succes.

“De beste manier om de toekomst te voorspellen, is haar zelf te creëren.”

Citaat

Abraham Lincoln

Meer over De Auteur achter deze Blog

Mijn Blog is minder leuk zonder U
Ik ben een student van het leven, ik zie schoonheid in De Natuur, mensen en De Wereld om me heen, kleine details en compleet zichtt
Zonder het vermogen om een idee of concept te verwezenlijken zou kunst niet bestaan
Mijn werk is een constante zoektocht naar de beste manier om ideeën die ik heb over mezelf en de wereld waarin ik leef te interpreteren

Ik beperk me niet tot één medium, stijl of concept.
Inspiratie en en ideeën veranderen

Mijn kennis verandert en groeit. Elk stuk dat ik maak is tegelijkertijd een verlengstuk van het verleden, waar ik vandaan kom en een vooruitblik op de toekomst, waar ik heenga

Ik beschouw mezelf niet alleen als een Fotograaf, zoals sommigen misschien denken als ze naar mijn werk kjken.
Ik ben een Schrijver, Fotograaf, een Kunstenaar en Gezondheidsadviseur.

Als een Bezoeker even stilstaat om een Foto, Een collage of een ander werk dat ik heb gemaakt op mijn Blog, te bekijken en erover na te denken , dan ben ik geslaagd in mijn werk

Wat mensen zeggen

De beste manier om te starten is door te stoppen met praten en aan de slag te gaan.

Walt Disney

Veel meer dan onze talenten, zijn het onze keuzes die bepalen wie we werkelijk zijn.

J. K. Rowling

Treur niet om wat voorbij is, lach omdat het gebeurd is.

Dr. Seuss

Ga er rustig bijzitten en Bezoek mijn Blog

Gun U zelf een ontspannen Periode in die Gejaagde Wereld vandaag

VERKEN DE BLOG

Laten we samen wat opbouwen.

Neem contact op

%d bloggers liken dit: