FIT WORDEN MET THEO-HERBOTS-GROEPS-FITNESS

Foto door Ketut Subiyanto op Pexels.com

Wij zijn Body-Moving-Theo-Herbots

Body-Moving-Theo-Herbots

Workout Lesson

FIT WORDEN MET THEO-HERBOTS-GROEPS-FITNESS

Verander je leven

Ik heb de leukste baan in Tienen. Als een gekwalificeerde Fitnesscoach transformeer ik mijn klanten sinds 2000 in fittere, gezondere versies van zichzelf. Laten we samen fit worden

.Aan de slag 

MAAK KENNIS MET THEO-HERBOTS-GROEPS-FITNESS

Gegarandeerd resultaat

Als een gekwalificeerde en geaccrediteerde trainer laat ik de inwoners van Zwolle sinds 2000 stuk voor stuk fitter worden. Of je nu een paar kilo wilt afvallen of spiermassa wilt opbouwen, neem vandaag nog contact met me op en dan gaan we aan de slag!

Home Fitness

IETS OVER MIJ

Alles over fitness

Fit worden zou geen straf moeten zijn. Het is een geweldige en krachtige levensstijl die iedereen kan bereiken. Ik geloof in de focus op de prettige kant van fitness. En hoewel je af en toe misschien spierpijn zult hebben, zal de hoeveelheid plezier en energie die je ervaart zwaarder wegen dan het ongemak. Ik heb mijn trainingsregime ontwikkeld door met verschillende mensen samen te werken en ik vind het altijd leuk om mijn programma aan nieuwe klanten aan te passen.

Yoga at Home

WIE IK BEN

Een positieve impact

Ik geloof dat een gezonde levensstijl begint bij een fit lichaam. Het is mijn missie om je fitnessdoelen te bepalen, een programma op te zetten en je door elke training heen te loodsen. Mijn holistische benadering van fitness en gezondheid zal ervoor zorgen dat je je geweldig voelt en snel resultaten ziet.Nu beginnen 

Yoga Class

OVER THEO-HERBOTS-GROEPS-FITNESS

Jouw lichaam, zoals jij het wilt

Fit worden zou geen marteling moeten zijn. Hier en daar zal er zeker spierpijn zijn, maar ik geloof dat fit worden vooral leuk moet zijn en niet iets om tegenop te kijken. Ik krijg de kans om levens te veranderen voor de kost, wat niet alleen een voorrecht is, maar ook een bevredigend en lonend gevoel geeft.

Ik help klanten uit Zwolle en omgeving sinds 2000 met hun fitnesstraining. Als een volledig gekwalificeerde en geaccrediteerde Fitnesscoach, geloof ik sterk in de positieve voordelen die fitness op alle vlakken van ons leven met zich meebrengt. Ben je klaar voor verandering? Neem contact met me op voor meer informatie.Neem contact op 

Bekijk onze blog voor meer algemene informatie over hoe je Gezond bewegen als levensstijl kan integreren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: