Blog Theo-Herbots 2022

Foto door Picography op Pexels.com

Hoi!

Hoi, ik ben Theo Vader van twee kinderen, en ik hou van fotografie, bloggen en wandelen. Bedankt voor je bezoek!

VOLG DE BLOGBERICHTEN (NIEUWSBRIEF)

In de slider mijn belangrijkste 15 berichten

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Nieuwe berichten in je inbox

Voeg je bij 6.057 andere volgers

Over mij

Hoi, ik ben Theo. Ik was voorheen editor van een tijdschrift, maar ben sinds 2019 fulltime Fotograaf en freelance schrijver. Wanneer ik geen tijd met mijn geweldige kinderen en man doorbreng, hou ik van schrijven over mijn fascinatie voor eten, avontuur en een het leven van een gezond en georganiseerd leven! Meer informatie

Kom gerust even langs

Meer hulp nodig?

Vragen of hulp nodig? Wij zijn er om te helpen. Neem contact op met ons vriendelijke ondersteuningsteam via WhatsApp.

%d bloggers liken dit: