Blog-Tuin en Groen-Tips door Theo-Herbots

Blog-Tuin en Groen-Tips door Theo-Herbots

Nu ik een tijd geleden gedwongen door omstandigheden, verhuisd ben naar een appartement, mis ik het tuinieren enorm.

Maar desondanks wil ik mijn Jarenlange ervaringen toch delen met anderen, vandaar deze nieuwe Blog.

Net zoals ik op mijn andere Blogs binnen deze Blog regelmatig berichten bijpas, zal ik dat ook hier doen

Hoi!

Hoi, ik ben Theo, Vader van twee kinderen, en ik hou van fotografie, Bloggen en Tuinieren. Bedankt voor je bezoek!

Bezoek ook eens mijn andere

Via de blog

Theo-Herbots Tuintips en adviezen

Ik ben lid van mijn tuin.org

Waarom? Ik ben jarenlang lid geweest van dit prachtige Forum en heb er heel wat uit geleerd. Op het ogenblik dat ik door omstandigheden mijn huis (en erger mijn tuin) moest achterlaten om te verhuizen naar een appartement, ben ik jammer genoeg niet langer lid gebleven. Evenwel nu dat ik bij een dierbaar familielid terug…

BLIJF LEZEN ➡️

Zelf tuinieren? Hoe begin je met een eigen moestuin? #GREEN

MijnTuin.org Tuininfo Aanleg Moestuin Bodem & bodemzorg 44723 x gelezen door Eddy Geers • Vrijdag 18 Februari 2022Volg Eddy Geers Stap 1: Waar moet de moestuin komen Een moestuin leg je niet om het even waar aan in je tuin. Bezin eer je begint, en kies zorgvuldig een geschikte plek.Geef de moestuin liefst een zonnige, lichte plek, als het…

BLIJF LEZEN ➡️

Groene vingers? Dan ben je ook een aantrekkelijker lief #WordPrompt

“wordPrompt” Althans, dat is toch wat blijkt uit het onderzoek van een Amerikaans studiebureau in oktober 2021. Na het ondervragen van 1.111 plantenmama’s en -papa’s bleek niet alleen dat 63 % van hen hun plantencollectie tijdens de coronapandemie hadden uitgebreid, maar ook dat groene vingers het goed doen op de datingmarkt. Maar liefst 35 % gaf aan…

BLIJF LEZEN ➡️

Stadstuinen in Tienen || City gardens in Tienen. #WordPrompt

Stadstuinen in Tienen. Tienen is niet alleen een mooie aangename Stad, met zowel veel groen in en rond de Stad, en kilometerlange wandel- en fietspaden met veel groen; aan de rand van de stad zijn er ook vele kleine tuintjes te vinden, waar inwoners van Tienen lekkere gezonde groenten kweken. Ik heb de bijgevoegde foto’s…

BLIJF LEZEN ➡️

Hagen, de groene muren in de tuin.||Hagen, the green walls in the garden. #WordPrompt

“WordPrompt” MijnTuin.org Tuininfo Aanleg Siertuin Tuininrichting 8906 x gelezen door Eddy GeersVolg Eddy Geers Omheiningen zijn van alle tijden. Van zolang men tuiniert, maakt men gebruik van levende (planten) en dode materialen (hout, steen, draad, …) om de grenzen van de eigen tuin vast te leggen. Hagen worden al eeuwenlang toegepast omdat ze tijdloos, mooi en…

BLIJF LEZEN ➡️

Een ecologische siertuin ||#WordPrompt

Een ecologische siertuin “WordPrompt” In een tuin kun je je ontspannen, spelen, eten of vrienden ontvangen. Afhankelijk van je wensen richt je je tuin in met een terras, bloemen, bomen en/of een vijver. Naar eigen smaak kies je voor strakke lijnen of juist organische vormen. Dat is ook zo in een ecologische tuin, maar je houdt…

BLIJF LEZEN ➡️

Video Nederlands, Englisch Permacultuur-Tuinieren || Permaculture Gardening #WordPrompt”

Dit is deel 1 van de Nederlandse vertaling van de documentaire/film Back to Eden, geproduceerd door Dana Richardson & Sarah Zentz. De hele film is te zien in het Engels en met Spaanse ondertiteling op http://www.backtoedenfilm.com Ik heb dit bericht ook geplaatst op mijn Blog Theo-Herbots armoedebestrijding, omdat op deze manier ook Wereldwijd iets zou…

BLIJF LEZEN ➡️

Daar komen de lentetemperaturen aan: zo kan je je (moes)tuin duurzaam én budgetvriendelijk onder handen nemen ||Spring temperatures are here: this way you can take care of your (vegetable) garden sustainably and budget-friendly|| #WordPrompt

De komende (tweede) week van de paasvakantie heeft lentetemperaturen in petto. Velen voelen het dan kriebelen om in hun (moes)tuin te gaan werken. In de voorbije Lenteweek van Radio 2 hebben verschillende experts tips gegeven over hoe je dat het beste aanpakt. De beste bundelen we hieronder. 1. Wat kan je nu al in je…

BLIJF LEZEN ➡️

Tijd om planten te kopen: enkele gouden tips voor jouw groene oase|| Time to buy plants: some golden tips for your green oasis #WordPrompt

Met het stijgen van de temperaturen, stijgt ook de drang om die plantjes te gaan kopen voor onze tuin. En wanneer je een mooie tuin wil, is een goede plantenkeuze natuurlijk belangrijk. Je wil dan ook de beste plantjes bemachtigen in het tuincentrum. Maar hoe kies je nu een kwaliteitsvol plantje dat lang meegaat? Hou…

BLIJF LEZEN ➡️

Tuinwerkzaamheden April ||Garden work April#WordPrompt

Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, de lente is het seizoen van de lange weekenden. Nu heb je lekker de tijd om plannen te maken voor de tuin. Lees alle tips en trucs die je kunt toepassen in de tuin in deze tuinkalender voor april. Weten wat je allemaal in de tuin kunt doen in april? Lees het…

BLIJF LEZEN ➡️

Hoe onderhoud je een bloemenweide?

Bloemenweiden zijn de laatste jaren populair. Terecht, want ze brengen variatie in kleur en ze trekken vlinders en bijen aan in de tuin. Wil jij je bloemenweide in topvorm houden, volg dan deze tips. Een bloemenweide ontwikkelt zich spontaan en vraagt weinig onderhoud. Op een gemiddelde Vlaamse voedzame bodem volstaat het om twee keer per…

BLIJF LEZEN ➡️

Eikenprocessierups op komst door het mooie voorjaar

Door het mooie zonnige weer van de afgelopen weken is de verwachting dat de eerste eikenprocessierupsen begin april uit hun ei kruipen. Aan de kleur van de rupsjes in de eitjes is te zien dat sommige rupsen bij hoge temperaturen zelfs eind maart al zouden kunnen verschijnen. Dat meldt Nature Today dinsdag. © GezondheidsNetEikenprocessierups op komst…

BLIJF LEZEN ➡️

Tuinieren in maart: wat kun je al doen in de tuin?||Gardening in March: what can you already do in the garden?

© Aangeboden door WeeronlineTuinieren in maart: wat kun je al doen in de tuin? Het voorjaar lonkt. De dagen worden langer, de temperatuur gaat langzaam omhoog en de zon staat wat hoger aan de hemel. De tuin reageert er gelijk op en komt na de winterperiode weer helemaal tot leven. In dit artikel geven we je…

BLIJF LEZEN ➡️

Handig! Met deze tips maak jij jouw balkon helemaal lenteproof

Groen moet je doen Heb je nog geen planten op je balkon staan? Dan is nu het moment om je te omringen door het nodige gezonde groen. Enkele mooie klimplanten of vrolijke bloemetjes maken van jouw plekje in een mum van tijd een rustgevend paradijs. Heb je niet genoeg vierkante meters om veel bloempotten kwijt…

BLIJF LEZEN ➡️

21 maart 2022 Lente begint ||March 21, 2022 Spring begins

spring 2022 photos Na een lange, troosteloze winter herleeft een persoon met het begin van de lente en de bloei van de natuur Theo-Herbots-Fotograaf===>>> 30 photos Bekijk hier beneden wat voor moois U hier op deze website nog kan vinden Bekijk mijn andere Geweldige Blogs Blijf steeds als “allereerste” op de hoogte van Het “Allerlaatste”…

BLIJF LEZEN ➡️

video Zo maak jij je tuin klimaatbestendig

Omdat een Gezonde leefomgeving ook belangrijk is voor Uw Gezondheid, past dit bericht uitstekend in deze categorie Weernieuws Zo maak je je tuin klimaatbestendig 19 maart 2021, 08:55 Lange perioden van droogte, hoge temperaturen en vaak extreme hoeveelheden neerslag. Het zijn de veranderingen die steeds vaker voorkomen in het opwarmende klimaat. In dit artikel geven…

BLIJF LEZEN ➡️

Nieuwe berichten in je inbox

Bekijk hier beneden wat voor moois U hier op deze website nog kan vinden

Trailer for a film about people who work on their Health.

Vergeet niet U in te schrijven op De Nieuwsbrief

Bekijk de Video en U weet waarom

Blijf steeds als “allereerste” op de hoogte van Het “Allerlaatste” en ontvang onze berichten per mail. Wij houden evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden

OPGELET ‼️

nadat U Uw mailadres heeft opgegeven en gedrukt op abonneren, ga naar Uw mailbox om op de bevestigingslink te klikken.

Dit is een beveiliging tegen Spam zodat niemand anders dan Uzelf zich kan inschrijven

U kan ten allen tijde terug uitschrijven

Voeg je bij 6.090 andere abonnees

Bent U meer een Facebook-Liefhebber ?

Dan kan ook snel eenvoudig mijn berichten ontvangen door mijn Facebook-Pagina te liken.

Meteen kan Je belangrijke informatie onmiddellijk delen met Uw Volgers, Familie, Vrienden en Kennissen.

Velen zullen U dankbaar 😀 zijn, want zij gaan die informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn

Vergeet niet om hier beneden

1️⃣een reactie te geven ✅

2️⃣De Sociale-Media deelknoppen onder het Bericht te gebruiken ✅

3️⃣Velen zullen U dankbaar 😀 zijn, want zij gaan die informatie ontvangen, waar zij reeds lang zitten op te wachten ✅

Nieuwe berichten in je inbox

Voeg je bij 6.090 andere abonnees

Dit interesseert 😀U waarschijnlijk ook ⬇️✅


Meer uitleg wat voor moois U hier kan vinden

Bezoek ook mijn “Andere” Blogs binnen deze Blog

Omdat smaken en Interesses verschillen heb ik Deze Blog opgedeeld in Verschillende andere Blogs

12 reacties op “Blog-Tuin en Groen-Tips door Theo-Herbots”

Geef een reactie

12 reacties op “Blog-Tuin en Groen-Tips door Theo-Herbots”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

Translate into 110 Languages CLICK ➡️ HERE»✅and press the flag of Your country
%d bloggers liken dit: