Blog Theo-Herbots armoedebestrijding

Blog Theo-Herbots armoedebestrijding
Volunteers Serving Food

Theo-Herbots-Armoedebestrijding

Een betere toekomst creëren voor iedereen

Theo-Herbots-Armoedebestrijding is een Blog die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, door middel van verschillende initiatieven om mensen in nood te helpen. Samen kunnen we een verschil maken in de wereld voor toekomstige generaties. lees meer over mijn werk in de berichten hier beneden en ontdek hoe je vandaag nog een verschil kunt maken.

Wie ik ben en wat ik doe

Pleiten voor verandering

Theo-Herbots-Armoedebestrijding-Blog werd opgericht in 2020 en ik heb hard gewerkt om mensen in mijn omgeving te helpen. Mijn werk is gericht op het leveren van liefdadigheidsdiensten en ik streef ernaar om het leven van hulpbehoevenden te inspireren en te verbeteren.

Steun deze Blog

PS/ Vindt U deze Berichten Leuk?

Steun dan deze Blog

Het dagelijks bijhouden van deze Blog met zoveel informatie Vraagt Veel -Tijd -Energie en -Geld Om dit te kunnen blijven verder doen en zelfs te verbeteren is een kleine Gift van 10€ om mij te steunen welkom U kan ook hier beneden kiezen voor meermaals 10€

€ 10,00

Aarzel niet om hier beneden ⬇️⬇️een reactie te geven ✅😃

Ik heb het geluk dat ik niet veel negatieve feedback van mijn werk krijg. Maar alle kleine opmerkingen die ik heb ontvangen, heb ik altijd als opbouwende kritiek opgevat.

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere fotograaf en Blogger te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op een niveauhorizon, was het misschien iets dat ik niet had gecorrigeerd in de post of tijdens shoots.

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is een kunst en niet alle kunstenaars worden altijd begrepen. Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken.

Creativiteit is Inteligentie die Gelukkig 😃 maakt 💓

Bekijk hier beneden mijn laatste Berichten rond dit onderwerp

Moe om hulpeloos toe te kijken hoe alle kosten omhoog gaan?

Moe om hulpeloos toe te kijken hoe alle kosten omhoog gaan? Op zoek naar een mogelijkheid om een extra inkomen te verdienen?

Moe om hulpeloos toe te kijken hoe alle kosten omhoog gaan?
Op zoek naar een mogelijkheid om een extra inkomen te verdienen? om deze kosten te dekken?

lees verder ⏩⏩

Te goed om te gaan || Too good to go

Too Good To Go biedt lokaal kwaliteitsvoedsel tegen een lagere prijs in een poging om voedselverspilling te verminderen door u onverkocht overtollig voedsel te laten bestellen in lokale winkels en restaurants. Een derde van al het voedsel dat wereldwijd wordt geproduceerd, wordt elk jaar weggegooid, terwijl er nog steeds ongeveer 870 miljoen mensen over de…

lees verder ⏩⏩

‘t Wolsalon doet mee aan Enchanté

Na enkele foto’s van ‘t Wolsalon, volledige uitleg wat ENCHANTE Betekent Wolsalon Foto’s Theo-Herbots-Fotograaf 12 photos https://www.wolsalon.com ‘t Wolsalon is een moderne versie van een breicafé. Bij ons kan je heerlijk komen genieten van lokale/belgische drankjes en/of tegelijkertijd je brei- of haakwerkje bovenhalen. Neem contact op Kalkmarkt 7, 3300 Tieneninfo@wolsalon.be016/22.41.74 Hier iedereen welkom Enchanté! Wij zijn het netwerk…

lees verder ⏩⏩

Video Nederlands, Englisch Permacultuur-Tuinieren || Permaculture Gardening #WordPrompt”

Dit is deel 1 van de Nederlandse vertaling van de documentaire/film Back to Eden, geproduceerd door Dana Richardson & Sarah Zentz. De hele film is te zien in het Engels en met Spaanse ondertiteling op http://www.backtoedenfilm.com Ik heb dit bericht ook geplaatst op mijn Blog Theo-Herbots armoedebestrijding, omdat op deze manier ook Wereldwijd iets zou…

lees verder ⏩⏩

VOEDSELVERSPILLING: EEN WERELDWIJD PROBLEEM ||FOOD WASTE: A GLOBAL PROBLEM

VOEDSELVERSPILLING: EEN WERELDWIJD PROBLEEM VOEDSELVERSPILLING: EEN WERELDWIJD PROBLEEM. Er wordt jaarlijks 1,6 miljard ton aan voedsel weggegooid. Het is een gigantisch probleem met gevolgen voor de economie, het klimaat en de samenleving, zowel wereldwijd als in jouw eigen land. Het is onderdeel van de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN voor ‘een betere en duurzamere toekomst voor iedereen’. WAT…

lees verder ⏩⏩

Wat is armoede? ||What is poverty?

Armoede Armoede of pauperisme is volgens de definitie van de Verenigde Naties het niet kunnen voorzien in de primaire levensbehoeften, noodzakelijk om een menswaardig bestaan te kunnen leiden. Primaire levensbehoeften zijn schoon en drinkbaar water, voedsel, kleding, huisvesting en gezondheidszorg. Armoede ontstaat bij een (chronisch) tekort aan betaal- of ruilmiddelen bij bepaalde personen, waardoor de aanschaf van noodzakelijke bestaansmiddelen buiten het bereik van die personen valt. Ook het geen toegang hebben…

lees verder ⏩⏩

Steeds meer kinderen, vrouwen en mensen met migratieachtergrond zijn dakloos ||

In België zijn er steeds meer kinderen, vrouwen en mensen met een migratieachtergrond dakloos. Het stereotiepe beeld van de dakloze die een man is met een verslaving klopt al lang niet meer. Dat zijn enkele conclusies van een groot onderzoek in opdracht van de Koning Boudewijnstichting (KBS). Na een eerste telling eind 2020 in Aarlen,…

lees verder ⏩⏩

VOEDSELVERSPILLING: WAT ZIJN DE GEVOLGEN VOOR ONZE PLANEET ? || FOOD WASTE: WHAT ARE THE IMPACT ON OUR PLANET ?

Ik breng dit artikel omdat voedselverspilling niet alleen gevolgen heeft voor onze planeet, maar omdat ik tegen elke vorm van voedselverspilling ben terwijl: Voedselverspilling is een vreselijk probleem als je bedenkt dat ongeveer 870 miljoen mensen wereldwijd in hongersnood leven en/of ondervoed zijn. Dit staat gelijk aan 2,5 keer de populatie van de VS. In sommige landen…

lees verder ⏩⏩

Wat je moet weten als je Oekraïense vluchtelingen wil opvangen ||What you need to know if you want to receive Ukrainian refugees

Misschien overweeg jij ook om je huis ter beschikking te stellen van Oekraïense vluchtelingen, maar zit je nog met vragen. Welke ruimte moet ik aanbieden? Hoelang duurt het? Wat als het niet goed klikt? Tien vragen, tien antwoorden. Wie een kamer of ruimte vrij heeft, kan zich melden bij zijn gemeente of stad onder de…

lees verder ⏩⏩

Wéldoeners voor Oekraïne: plaats nu je oproep ||Well-wishers for Ukraine: place your appeal now

Als lid van Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw, doe ik mee aan deze oproep Zoek een Wéldoenervoor jouw vrijwilligersvacature!Radio 2 en het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk slaan de handen in elkaar om het vrijwilligerswerk in Vlaanderen een boosterprik van jewelste te geven. We gaan op zoek naar 1.000 Wéldoeners die tijdens de Week van de Vrijwilliger (van zaterdag…

lees verder ⏩⏩

Schoenendoosactie in Tienen|| Shoe box action in Tienen

Dit is een actie in Tienen waarbij mensen een schoendoos met allerlei dingen in verzamelen die zij dan op een afgesproken plaats en uur binnenbrengen voor mensen die het financieel minder goed hebben toch nog iets te geven voor kerstmis Een geweldig initiatief en dank aan allen die hieraan hebben meegewerkt Meer berichten over Tienen…

lees verder ⏩⏩

Goedheid oorzaak van bittere armoede || Goodness causes abject poverty

Ik ga hier het Hemeltergende verhaal brengen, hoe ik ondanks mijn kennis, capaciteiten, werk en inzet toch in bittere armoede ben terechtgekomen. Die mij op alle vlakken, Fysisch, Psychisch, Sociaal zodanig heeft ten gronde gericht dat er een voorstel is om een Euthanasiedossier dat in 2016 was opgestart en dat ik onder druk van bepaalde…

lees verder ⏩⏩

Houden van mezelf || Love myself

You can read this message in 110 Languages via the Google Translate Widget Ik heb het reeds eerder gehad hoe dat ik na een verkeerde doktersdiagnose eind 2010 in een onhoudbare leefsituatie terecht kwam op alle vlakken, Fysische Gezondheid, Psychische Gezondheid, Financiële Gezondheid, Sociale Gezondheid…. Ik heb nooit van iemand compassie of medelijden gevraagd, maar…

lees verder ⏩⏩

1 mei 2021 || May 1, 2021

Niet alles is rozengeur en maneschijn op deze 1 mei. Ik herdenk dat het net vandaag 40 jaar geleden is dat mijn Broer, mijn Schoonzus en een kind van 7 zijn omgekomen bij een ongeval. Verstikt in hun stacaravan in LaRoche Toen was het ook koud op 1 mei en omwille van dat kind hadden…

lees verder ⏩⏩

Tentoonstelling inloophuis Tienen

Omdat dit een plaats is waar er activiteiten worden gedaan voor minderbedeelde mensen en psychisch kwetsbaren heeft men een totaal verkeerd beeld over de mensen die hier samenkomen. Ik heb ontdekt dat er achter “ALLE” mensen die hier samenkomen, verborgen talenten zitten en dat deze mensen een innerlijke rijkdom hebben die groter is dan de…

lees verder ⏩⏩

Gevolgen Lockdown-Maatregelen || Consequences of Lockdown Measures

You can translate this message into 110 languages via the Google Translate Widget at the bottom of the message Jawel Ik leg hier beneden uit waarom Ik heb reeds eerder gewag gemaakt hoe door één verkeerde doktersdiagnose niet alleen mijn gezondheid blijvende schade heeft opgelopen, maar hoe ik ook in een onhoudbare financiële toestand terecht…

lees verder ⏩⏩

De mooiste daad uit mijn leven || The best act of my life

You can read this message in 110 languages via the google translate widget below the message Op het ogenblik dat ik op een dieptepunt van mijn armoede zat, had ik toch wat geld verzameld door een paar klusjes. Het was lang geleden dat ik nog eens een frietje had gegeten. Als ik daar toekwam stond…

lees verder ⏩⏩

Omdat Armoede een onrecht is || Because Poverty is an Injustice

Translate this Blog Here Omdat Armoede De Gezondheid schaad op alle gebieden, vindt ik dat berichten hieromtrent, wel degelijk thuishoren op een Website die gaat over Gezondheid Ik ga de volgende dagen nog een artikel waar ik aan aan het werken ben bijvoegen “Armoede in Vlaanderen | Deel 2 Omdat armoede een “ONRECHT” is dat…

lees verder ⏩⏩

UNIVERSELE VERKLARING VAN DE RECHTEN VAN DE MENS:

Ik voeg dit artikel toe omdat als deze verklaring “NIET WORDT NAGELEEFD”, dit ernstige schade kan berokkenen aan de “GEZONDHEID” Hier vind je de volledige tekst van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens zoals hij op 10 december 1948 door de Verenigde Naties werd aangenomen. Preambule Overwegende, dat erkenning van de inherente…

lees verder ⏩⏩

Inloophuis Tienen

Een samenwerking tussen ERM ‘N ERM (TIENEN), het CAW en ST-ALEXIUS MEER OVER ERM IN ERM ERM ‘N ERM (TIENEN) Armoede in Tienen? Laat ook jouw stem horen! Ook in Tienen leven er nog veel mensen in armoede. Erm ’n Erm maakt dit bespreekbaar als Vereniging Waar Armen het Woord Nemen. We werken samen met…

lees verder ⏩⏩

Waar ik voor strijd

Pleiten voor verandering

verandering in het leven van mensen in nood creëren. Mijn werk is gericht op het bereiken van een meer rechtvaardige en gelijkwaardige samenleving. Doe mee met mijn strijd door meer te weten te komen over mijn missie

Mijn missie

Sluit je aan bij het goede doel

Sinds de oprichting in 2020 van Theo-Herbots-Armoedebestrijding-Blog, heb ik dag en nacht doorgewerkt om mijn doel te halen: het verlichten van de moeilijke omstandigheden van mensen die het het hardst nodig hebben.

Ik kom steeds dichterbij dit doel door gezamenlijke inspanningen

Mijn visie en missie

Maak onze wereld aangenamer om in te leven

Theo-Herbots-Armoedebestrijding-Blog is opgericht in 2020 en stimuleert sindsdien acties om bepaalde groepen te ondersteunen. Ik word gedreven door een sterk geloof in de kracht van de mensheid en ik werk er hard aan om de lasten van de mensen te verlichten. Doe met mij mee om je eigen sociale gemeenschap te verbeteren tot een omgeving waar mensen van alle leeftijden en achtergronden een eerlijke kans krijgen in het leven.

Ik vraag om jouw hulp

Verander een leven

Volunteers

Mijn goede doelen

Het begint met de wil om een verschil te maken

Theo-Herbots-Armoedebestrijding-Blog werkt onvermoeibaar aan hoogwaardige langetermijnoplossingen voor een aantal dringende problemen in onze gemeenschap. Mijn belangrijkste goede doelen zijn vaak de doelen die door de meeste mensen worden weggewuifd. Ik trek ten strijde tegen onverschilligheid en ik zou het geweldig vinden als jij vandaag nog deel gaat uitmaken van die verandering.

Het bestrijden van armoede

Behandel anderen zoals je zelf graag behandeld zou willen worden

Eén van de belangrijkste redenen waarom Theo-Herbots-Armoedebestrijding-Blog werd opgericht in 2020, was om iets te doen aan de moeilijkheden van Tienen en omgeving op het gebied van Het bestrijden van armoede. Ik heb heel veel tijd en talloze middelen geïnvesteerd in dit goede doel en ik hoop dat je me kunt helpen dit werk voort te zetten. Zie hoe je dit kunt doen door hieronder contact met ons op te nemen.

Ongelijkheid bestrijden

Mensen helpen

Wil je weten hoe je onze belangrijke goede doelen kunt ondersteunen?

Citaat

Voltaire

“Iedereen is schuldig aan al het goede dat hij niet heeft gedaan”

Mijn filosofie

Waar we voor staan

Theo-Herbots-Armoedebestrijding is een toonaangevende Blog in Tienen. Sinds mijn begin in 2020, heeft Theo-Herbots-Armoedebestrijding-Blog altijd een reeks filantropische overtuigingen en waarden behouden. Hiertoe behoren de toewijding, transparantie en innovatieve benadering om het leven van mensen in nood te verbeteren. Wil je meedoen? Neem contact met ons op om te zien hoe jij kunt helpen.

Mijn overtuigingen

Waar ik naar streef

Iedereen die betrokken is bij Armoedebestrijding als liefdadigheidsorganisatie, is toegewijd aan hetzelfde doel: zorgen voor de basisbehoeften en -rechten van alle burgers van Tienen en omgeving. Ik ben betrokken bij veel verschillende filantropische activiteiten. Ik geef mijn tijd, energie, passie en talenten aan mijn talrijke doelen.

Theo-Herbots-Armoedebestrijding geeft terug

Het leven van velen verbeteren

Doe mee!

Het is gemakkelijk om je bij ons aan te sluiten

Mentor

Gebruik je persoonlijke talenten om deze Blog en gemeenschap te helpen. Ik ben altijd op zoek naar getalenteerde mensen die met passie hun tijd en energie willen besteden aan een goed doel. Als je persoonlijk een verschil wilt maken in de levens van anderen in Tienen en omgeving, is er geen betere manier te bedenken dan je aan te sluiten bij Theo-Herbots-Armoedebestrijding-Blog

Er zijn veel manieren om een bijdrage te leveren aan mijn inspanningen, één daarvan is om betrokken te raken bij een paar van mijn belangrijke goede doelen. Het is echt waar als ik zeg dat elk klein beetje hulp wordt gewaardeerd en telt, vooral voor mensen in nood. Lees verder voor meer informatie over wat we doen en hoe jij je steun kunt tonen.

Aangezien mijn liefdadigheids-Blog blijft groeien, kan ik alle hulp gebruiken die ik kan krijgen. Neem vandaag nog contact met me op en kom erachter hoe jij kunt helpen.

Bekijk hier beneden wat voor moois U hier op deze website nog kan vinden

Trailer for a film about people who work on their Health.

Vergeet niet U in te schrijven op De Nieuwsbrief

Bekijk de Video en U weet waarom

Blijf steeds als “allereerste” op de hoogte van Het “Allerlaatste” en ontvang onze berichten per mail. Wij houden evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden

OPGELET ‼️

nadat U Uw mailadres heeft opgegeven en gedrukt op abonneren, ga naar Uw mailbox om op de bevestigingslink te klikken.

Dit is een beveiliging tegen Spam zodat niemand anders dan Uzelf zich kan inschrijven

U kan ten allen tijde terug uitschrijven

Voeg je bij 6.090 andere abonnees

Bent U meer een Facebook-Liefhebber ?

Dan kan ook snel eenvoudig mijn berichten ontvangen door mijn Facebook-Pagina te liken

Vergeet niet om hier beneden

1️⃣een reactie te geven ✅

2️⃣De Sociale-Media deelknoppen onder het Bericht te gebruiken ✅

3️⃣Velen zullen U dankbaar 😀 zijn, want zij gaan die informatie ontvangen, waar zij reeds lang zitten op te wachten ✅


Bekijk mijn andere Geweldige Blogs

Meer uitleg wat voor moois U hier kan vinden

Bezoek ook mijn “Andere” Blogs binnen deze Blog

Omdat smaken en Interesses verschillen heb ik Deze Blog opgedeeld in Verschillende andere Blogs

5 reacties op “Blog Theo-Herbots armoedebestrijding”

Geef een reactie

5 reacties op “Blog Theo-Herbots armoedebestrijding”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

Translate into 110 Languages CLICK ➡️ HERE»✅and press the flag of Your country
%d bloggers liken dit: