Ben er Fier op 😀|| Proud of it 💓

Ben er Fier op 😀|| Proud of it 💓

Mijn Perskaart van Freelance-Journalist

Ik voeg eerstdaags een betere foto van mijn licentie bij

Het heeft me aangenaam verbaasd dat ik op Basis van mijn Blog en mijn gewonnen Fotowedstrijden plots het bericht kreeg dat ik een Perskaart van Freelance-Journalist mocht aanvragen.

Zie de foto hierboven.

Dit opent voor mij enorme mogelijkheden

Voor professionele journalisten dient de perskaart als deuropener in vele beroepsgebieden. Of bij sportevenementen zoals voetbal, concerten of aanvragen bij overheden. U kunt zich als professionele journalist overal en altijd uitwijzen enzo rustig uw werk volgen.

ACCREDITATIE

Om als een vertegenwoordiger van de media toegang naar evenementen te ontvangen, vereisen vele organsaties vooraf een accreditatie als een journalist. De voorwaarden variëren hier van event tot event.


Accreditatie meent onverhuld dat ik me als vertegenwoordiger van de media de gewenste evenement “adverteert” dan wel aanmeld, zodanig dat de organisator exact weet wie is de journalist, voor welk medium hij verslag wil uitbrengen en waarover precies. (voor mij is dat op deze Blog en in de toekomst waarschijnlijk ook voor dagbladen, Tijdschriften, Organisaties en wie weet zelfs TV-Stations)

Wie dus met de perskaart het stadion in wil, moet dienovereenkomst ook voor een medium i. v. m. sport bij voorbeeld een blog, krant of iets dergelijks berichten. Wie met de perskaart naar de bioscoop wil, moet het wezenlijke van zijn journalistiek werk ook binnen het bereik van de bioscoop- respectievelijk de filmkritiek hebben liggen.

Bekijk ook deze belangrijke informatie hier beneden

Ik ga blijven publiceren rond al de onderwerpen die U kan terugvinden via De Homepage en ook op andere locaties dan mijn Prachtige Stad Tienen, maar toch ga ik zeker en vast veel reportages maken

Over Deze Prachtige Stad en zijn Geweldige bewoners

Om zo deze Prachtige Stad en Zijn Geweldige Inwoners op De Wereldkaart te plaatsen.

  • Bezienswaardigheden
  • Toerisme
  • Activiteiten en veel meer

Bekijk de reeds gepubliceerde berichten

Vergeet niet U in te schrijven op De Nieuwsbrief

Bekijk de Video en U weet waarom

Blijf steeds als “allereerste” op de hoogte van Het “Allerlaatste” en ontvang onze berichten per mail. Wij houden evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden

OPGELET ‼️

nadat U Uw mailadres heeft opgegeven en gedrukt op abonneren, ga naar Uw mailbox om op de bevestigingslink te klikken.

Dit is een beveiliging tegen Spam zodat niemand anders dan Uzelf zich kan inschrijven

U kan ten allen tijde terug uitschrijven

Voeg je bij 6.090 andere abonnees

Bent U meer een Facebook-Liefhebber ?

Dan kan ook snel eenvoudig mijn berichten ontvangen door mijn Facebook-Pagina te liken

Bekijk hier beneden wat voor moois U hier op deze website nog kan vinden

Bezoek ook mijn “Andere” Blogs binnen deze Blog

Omdat smaken en Interesses verschillen heb ik Deze Blog opgedeeld in Verschillende andere Blogs

Trailer for a film about people who work on their Health.

Wat voor moois U hier kan vinden

Hier beneden gerelateerde Berichten

4 reacties op “Ben er Fier op 😀|| Proud of it 💓”

Geef een reactie

4 reacties op “Ben er Fier op 😀|| Proud of it 💓”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

Translate into 110 Languages CLICK ➡️ HERE»✅and press the flag of Your country
%d bloggers liken dit: