Zwart-Wit-Portretten gemaakt door Theo-Herbots ||Black and White Portraits made by Theo-Herbots

You can translate any post and page of this blog into 110 languages with the Google Translate Widget

THEO-HERBOTS-ZWART-WIT-FOTOGRAFIE

Creatief momenten vastleggen

Voor Theo-Herbots-Zwart-Wit-Fotografie is fotograferen meer dan alleen een beroep. Het is een echte levenslange passie. Ik hou ervan echte momenten vast te leggen en kan mijn foto’s op interessante en unieke manieren inlijsten. Neem voor meer informatie contact op.

Zwart-wit portretten foto’s

Zwart-wit portretten. Ik ben in 1965 begonnen met zwart-wit fotografie (toen bestond er immers niets anders) Ik ben momenteel in een nostalgische bui en wil nu weer zwart-wit portretten maken Theo-Herbots-Fotografie

Theo-Herbots-Fotograaf20 foto’s

Zwart-wit portretten. Ik vind het nog steeds prettig om deze vorm van fotografie toe te passen. Ik ben zelfs van plan om deze vorm van Fotografie prioriteit te geven in de zaal van Theo-Herbots-Fotograaf

OVER THEO-HERBOTS-ZWART-WIT-FOTOGRAFIE

Hoe het begon

In 1962 (op 12-jarige leeftijd, deed ik mee aan een wedstrijd op de BRT (toenmalige Belgische Radio en TV) voor het schrijven van een toneelstuk.

En howe, ondanks mijn jonge leeftijd, won ik meteen de eerste prijs, “EEN ZWART-WIT-FOTOESTEL)

Maar in die tijd was er nog geen sprake van digitale fotografie, laat staan van fotonabewerking, alles moest van de eerste maal juist zijn, verbeteren of bijwerken achteraf kon niet meer .

Twee leraren op school ontfermeden zich over mij en brachten me alles bij, niet alleen hoe ik de foto’s kon ontwikkelen in De DOKA (Donkere Kamer), maar ook waar ik moest op letten bij het maken van goede foto’s.

Belichting, voorgronden, achtergronden, focuspunten, diagonalen en veel meer

Gevolg: “Een passie voor foto’s

Als Theo-Herbots-Zwart-Wit-Fotografie ben ik een ervaren Zwart-wit fotograaf geworden die gepassioneerd is over het vastleggen van unieke momenten met een kenmerkende stijl.

Als Theo-Herbots-Zwart-Wit-Fotografie raakte ik al snel geobsedeerd door de basisprincipes die een geweldige foto vormen: licht, balans, compositie en ruimtegebruik.

Als Theo-Herbots-Zwart-Wit-Fotografie leg ik aangrijpende en diepgaande momenten vast met een creatieve draai. Ik bied uitzonderlijke persoonlijke service aan voor elke klant, dus neem vandaag nog contact op en plan een sessie in.

Zwart-wit portretten. Ik vind het nog steeds prettig om deze vorm van fotografie toe te passen. Ik ben zelfs van plan om deze vorm van Fotografie prioriteit te geven in de zaal van Theo-Herbots-Fotograaf

Zwart-wit portretten. Ik vind het nog steeds prettig om deze vorm van fotografie toe te passen. Ik ben zelfs van plan om deze vorm van Fotografie prioriteit te geven in de zaal van Theo-Herbots-Fotograaf

HET VERHAAL VAN THEO-HERBOTS-ZWART-WIT-FOTOGRAFIE

Met een interesse in technologie en kunst werd fotografie al snel een passie voor mij als toegewijde Zwart-wit fotograaf. Ik begon met het fotograferen van familieleden, vrienden en de natuur en ontwikkelde al snel een eigen persoonlijke stijl. Een beslissing het maken van foto’s over alles en nog wat, werd een belangrijke hobby en was de eenvoudigste keuze die ik ooit heb gemaakt en ik heb daarna nooit meer teruggekeken.

Wat is het mooiste dat U kan beleven?

Van Uw hobby een beroep maken

Sinds eind 2019 heb ik voor dit alles een wettelijke vergunning

Ik gebruik de best beschikbare apparatuur en voer vooraf uitvoerig overleg met klanten om een beter inzicht te krijgen in hun visie en voorkeuren. Als u meer te weten wilt komen, neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Zwart-wit portretten. Ik vind het nog steeds prettig om deze vorm van fotografie toe te passen. Ik ben zelfs van plan om deze vorm van Fotografie prioriteit te geven in de zaal van Theo-Herbots-Fotograaf

Ik moet er nog bij vermelden, dat vlak nadat ik met alles wettelijk in orde was, er de Lockdown volgde en kreeg ik nog andere zware tegenslagen (waar ik het hier niet wil over hebben) en verviel in een zware depressie.

De Vrouw, waarvan de Foto hierboven, is er niet alleen in geslaagd om me uit die depressie te krijgen, maar op een tentoonstelling van haar met talrijke prachtige Zwart-Wit-Kunstwerken, heb ik de stimulans teruggevonden om terug te beginnen met Zwart-Wit-Fotografie.

Bedankt Linda, voor die steun en de inspiratie

Zwart-wit portretten. Ik vind het nog steeds prettig om deze vorm van fotografie toe te passen. Ik ben zelfs van plan om deze vorm van Fotografie prioriteit te geven in de zaal van Theo-Herbots-Fotograaf

Zwart-wit portretten. Ik vind het nog steeds prettig om deze vorm van fotografie toe te passen. Ik ben zelfs van plan om deze vorm van Fotografie prioriteit te geven in de zaal van Theo-Herbots-Fotograaf

Zwart-wit portretten. Ik vind het nog steeds prettig om deze vorm van fotografie toe te passen. Ik ben zelfs van plan om deze vorm van Fotografie prioriteit te geven in de zaal van Theo-Herbots-Fotograaf

Zwart-wit portretten. Ik vind het nog steeds prettig om deze vorm van fotografie toe te passen. Ik ben zelfs van plan om deze vorm van Fotografie prioriteit te geven in de zaal van Theo-Herbots-Fotograaf

Zwart-wit portretten. Hier's de kandidaat (Jeugd Prins Carnaval Het is lang geleden dat ik'dit heb gedaan. Graag dit aga van Theo-Herbots-Fotograaf

Zwart-wit portretten. Hier's de kandidaat (Jeugd Prins Carnaval Het is lang geleden dat ik'dit heb gedaan. Graag dit aga van Theo-Herbots-Fotograaf

Zwart-wit portretten. Lang geleden dat ik'dit heb gedaan. Doe dit graag nog eens.???? Theo-Herbots-Fotografie door Theo-Herbots-Fotograaf

Zwart-wit portretten. Lang geleden dat ik'dit heb gedaan. Doe dit graag nog eens.???? Theo-Herbots-Fotografie door Theo-Herbots-Fotograaf

Black And White Portraits.
Long time since I've done this.
Love doing this again.????
Theo-Herbots-Photography by Theo-Herbots-Fotograaf

Zwart & Witte portretten Het is lang geleden dat ik'zwart-witfoto's heb gepubliceerd. Maar ik'm ga het riskeren. Meer van Theo-Herbots-Fotograaf

Daar waar ik me meestal bezighield met het maken van Natuur- en Landschapsfotografie, heeft De Dame hierboven me ertoe aangezet om ook terug te beginnen met Portret-Fotografie.

Bedankt voor de stimulans Marta

Zwart & Witte portretten Het is lang geleden dat ik'zwart-witfoto's heb gepubliceerd. Maar ik'm ga het riskeren. Meer van Theo-Herbots-Fotograaf

Zwart & Witte portretten Het is lang geleden dat ik'zwart-witfoto's heb gepubliceerd. Maar ik'm ga het riskeren. Meer van Theo-Herbots-Fotograaf

Zwart & Witte portretten Het is lang geleden dat ik'zwart-witfoto's heb gepubliceerd. Maar ik'm ga het riskeren. Meer van Theo-Herbots-Fotograaf

Zwart & Witte portretten Het is lang geleden dat ik'zwart-witfoto's heb gepubliceerd. Maar ik'm ga het riskeren. Meer van Theo-Herbots-Fotograaf

Zwart & Witte portretten Het is lang geleden dat ik'zwart-witfoto's heb gepubliceerd. Maar ik'm ga het riskeren. Meer van Theo-Herbots-Fotograaf

Zwart & Witte portretten Het is lang geleden dat ik'zwart-witfoto's heb gepubliceerd. Maar ik'm ga het riskeren. Meer van Theo-Herbots-Fotograaf

Bekijk deze foto’s ook in mijn collecties op mijn VieuwBug

KLIK==>>HIER

En op mijn Fotoportfolio

Toelichting, zodra U hier inlogt klik op een afbeelding en U ziet alle foto’s in deze serie, ga daarna terug naar Home, en doe hetzelfde met de volgende.

Nog veel kijk-Plezier

KLIK==>>HIER

Theo-Herbots –Ik maak Uw Fotoreportage– Own Way

Wacht !! Neem ook eens een kijkje hier beneden

Wij zijn ook bezig op de Sociale-Media Hier beneden. Het zou geweldig zijn om U ook daar te kunnen ontmoeten

Blijf op de hoogte van al mijn berichten per mail, vul hier beneden Uw email-adres in en klik op subscribe

Wij Houden evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden

Voeg je bij 6.092 andere abonnees

Uw mening is belangrijk

Geef hier beneden Uw reactie

Translate into 110 Languages CLICK ➡️ HERE»✅and press the flag of Your country
%d bloggers liken dit: