Video’s 5 Outdoor Lente Workouts || Videos 5 Outdoor Spring Workouts

Lente

Eindelijk een seizoen dat ons in staat stelt om uit te gaan en te genieten van het buitenleven na maanden van winter-, lockdown- en indoortrainingen. Doe wat voorjaarsschoonmaak aan je fitnessroutine, val af en zet je in voor een nieuw doel met deze lijst met aanbevolen outdoor workouts! Geniet van de natuur en een frisse neus met OGX.

20 minuten HIIT-training

Op zoek naar een snelle maar effectieve routine? High Intensity Interval Training of HIIT is misschien wel de beste keuze voor jou! Het krijgt je cardio en kracht op een enkele routine, garanderen dat je elke spier werkt. Het beste? Er is geen apparatuur nodig!

10 minuten Crossfit

Als je je Crossfit-team of sportschool mist, biedt deze routine alle voordelen die je ervan krijgt. Deze routine is perfect om te doen in uw tuin of in het park.

Trap Workout

Geen parken in de buurt, maar gebouwen in plaats daarvan? Misschien kun je deze korte en intense routine eens proberen. Zoek gewoon een trap en maak je klaar om te springen, rennen en zweten met Ashley Horner.

Low Impact Training

Als je knieën of gewicht een probleem vormen om intens te beginnen met trainen, kun je joanna Soh’s routine proberen die speciaal voor die problemen is ontworpen! Je kunt nog steeds afvallen en een actieve levensstijl leiden met deze training, 20 minuten van onze cardio, zacht voor je behoeften.

Buikspieren en schuine kant voor beginners

Het starten en vinden van een routine om effectief te beginnen met trainen kan moeilijk zijn, maar je kunt je concentreren op bepaalde spiergroepen met eenvoudige routines om je lichaam te conditioneren en vertrouwd te raken met de bewegingen. In deze video leert Chris Heria je hoe je die buikspieren kunt werken en een strandlichaam kunt krijgen door gewoon een paar oefeningen te oefenen.

Verfris je trainingsroutine en laat je bloed pompen dit voorjaar, de zomer kan in een mum van tijd aankomen en je kunt het meeste uit deze maanden halen met een uitgebalanceerd dieet, OGX-recepten en een stabiele fitnessroutine.

Over ORGANO™

ORGANO™, opgericht in 2008 als Organo Gold, is toegewijd aan het brengen van de voordelen van de voedingsrijken van de aarde aan mensen over de hele wereld via zijn premiumproducten die dagelijks kunnen worden gebruikt om een energiekere en gezondere levensstijl te bereiken.

#WeAreOrgano

Meer berichten in deze categorie

ONZE BELOFTEN

Verfris je trainingsroutine en laat je bloed pompen dit voorjaar, de zomer kan in een mum van tijd aankomen en je kunt het meeste uit deze maanden halen met een uitgebalanceerd dieet, OGX-recepten en een stabiele fitnessroutine.

ORGANO™, opgericht in 2008 als Organo Gold, is toegewijd aan het brengen van de voordelen van de voedingsrijken van de aarde aan mensen over de hele wereld via zijn premiumproducten die dagelijks kunnen worden gebruikt om een energiekere en gezondere levensstijl te bereiken.

#WeAreOrgano

Translate into 110 Languages CLICK ➡️ HERE»✅and press the flag of Your country
%d bloggers liken dit: