Waarom u zich zorgen moet maken over uw huidverzorgingsroutine || Why you should be concerned about your skincare routine

uw huidverzorgingsroutine

Luister, wij vrouwen weten dat we wijzer en slimmer worden met de leeftijd. Onze ervaringen leiden ons om betere beslissingen te nemen en we hebben meer vertrouwen in de richting die ons leven inneemt (nou ja, meestal).

Maar het enige waar we het allemaal over eens kunnen zijn, is dat hoewel veroudering een mooi proces is, het niet zo geweldig is voor onze huid.

Dus het verzorgen van onze huid is niet alleen belangrijk voor onze hygiëne, maar ook bij het bestrijden van verouderingseffecten zoals pigmentatie, zonnevlekken en die vervelende dingen die rimpels worden genoemd. Dus wat moet je weten om je huid beschermd en jong te houden?

Dit is hoe:• Alle huidtypes zijn verschillend, dus wat werkt voor je vriendin werkt misschien niet voor jou. Ken je huidtype en weet wat het irriteert. Heb je een droge huid? Een intense moisturizer kan zijn wat je nodig hebt.

• Schade door de zon is een echte zaak. Iedereen houdt van een goede kleur, maar die zonnestralen veroorzaken grote schade aan onze huid. Het gebruik van een zonnebrandcrème is een must-do, zonder vragen te stellen.

• Preventie is de sleutel – het is zoveel moeilijker om huidproblemen om te keren dan nu te beginnen met een dagelijkse routine met producten die werken (en goedkoper).

• Het opzetten van een dagelijks huidverzorgingsregime zal de komende jaren alleen maar een gezondere huid creëren.

• Aan het einde van de dag, als we er goed uitzien, voelen we ons nog beter. Een gezonde, heldere en stralende huid leidt alleen maar tot een zelfverzekerder jij. Een goede huidverzorgingsroutine zal precies dat doen!

Zo vaak als we “anti-aging” alarmbellen horen gaan meestal af! Onze volledig natuurlijke formules met ingrediënten die werken, beU by ORGANO kan u dat en meer geven. Meer informatie op beu.organogold.com

#BrighterThanGold

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s