SIMPEL. GEMAKKELIJK. EFFECTIEF.

SIMPEL. GEMAKKELIJK. EFFECTIEF.

MAALTIJDPLAN

MAALTIJDPLAN

Soms zijn de simpelste dingen in het leven de beste.

Een aanvulling om Uw sportprestaties te verbeteren en een betere conditie te verkrijgen

Maar ook voor mensen die te kampen hebben met overgewicht

Het vervangen van twee dagelijkse maaltijden van een energiebeperkt dieet door een FENIX maaltijdvervangende shake bevordert gewichtsverlies. Het vervangen van één dagelijkse maaltijd van een energiebeperkt dieet door FENIX maaltijdvervanger bevordert het op peil houden van het gewicht na gewichtsverlies.

Zo simpel als wat.

KOM MEER TE WETEN

LICHAAMBEWEGINGS- MOGELIJKHEDEN

Beweging is de sleutel tot

Beweging is de sleutel tot

een actieve en gezonde levensstijl.

Neem een kijkje in onze workout-video’s en bekijk welke de beste voor jou zijn, zelfs als je niet regelmatig in beweging bent. Met regelmatige lichaamsbeweging en onze maaltijdvervanger wordt het tijd om als de FENIX te herrijzen.

Bekijk hier

Gepubliceerd door Boddy-Moving-Theo-Herbots

Theo-Herbots-Gezondheidsconsulent Als gecertificeerd Gezondheidsconsulent sinds 2000, heb ik geleerd dat elk moment met twijfel, angst of druk kan worden gebruikt als katalysator voor een nieuwe start. Uw weg naar optimale gezondheid begint hier. CITAAT Voltaire "Artsen stoppen medicijnen waarvan ze weinig weten, in lichamen waarvan ze minder weten, voor ziekten waarvan ze helemaal niets weten." Voltaire Wij doen het anders !!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: